Appartement verhuren aan expats

Wilt u uw appartement verhuren aan expats? Expatsverhuur.com kan u helpen om op een veilige en professionele wijze uw eigen appartement te verhuren aan expats. Het tijdelijk verhuren aan expats heeft namelijk allerlei voordelen, mits het goed en veilig geregeld is. In het onderstaande stuk kunt u een aantal voorbeelden van deze voordelen vinden. Neem contact op met Expatsverhuur.com voor meer informatie over het verhuren aan expats of schrijf u direct kosteloos in!

1. Veilig uw appartement verhuren

Via Expatsverhuur.com kunt u uw appartement volledig veilig verhuren aan expats. Wanneer u uw appartement via Expatsverhuur.com verhuurt verzorgen wij de complete screening van de kandidaat. Deze worden onder andere gescreend op identiteit, antecedenten en de kredietwaardigheid. Daarnaast verzorgt Expatsverhuur.com de complete in- en uitcheck van uw appartement. Wij inspecteren het pand, controleren de inventaris en brengen mogelijke schade in kaart. Hierdoor heeft u als verhuurder een veel zekerdere positie als het gaat om eventuele schadevergoedingen.

2. Tijdelijk verhuren

Gaat u een tijdje naar het buitenland of verblijft u voor een bepaalde periode op een andere locatie in Nederland? In dat geval is uw appartement verhuren aan expats een perfecte oplossing! Zo hoeft u niet uw appartement op te zeggen of te verkopen en zit u niet met de vaste lasten. U hoeft ook niet als 'verhuurder' op te treden, Expatsverhuur.com dient als makelaar en zorgt voor alle details, klachten of andere uitdagingen.

3. Gemeubileerd verhuren

Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om uw appartement volledig gemeubileerd te verhuren. Expats verblijven meestal voor slechts bepaalde tijd op een locatie (maanden of enkele jaren). Het is vanzelfsprekend dat de gemiddelde expat niet steeds nieuw meubilair wil kopen of het bestaande meubilair wil verhuizen. Om die reden zijn gemeubileerde appartementen bijzonder interessant voor expats. Als verhuurder kan dat natuurlijk erg handig zijn, u hoeft immers uw (oude) meubilair niet te verwijderen en het meubilair kan doorgerekend worden in de huurprijs.