Verhuren aan expats

Gezien de tijdelijke duur van verblijf, kopen expats meestal geen onroerend goed en houden ze eventuele koopwoningen in het vaderland aan (bv. door tijdelijke verhuur). Soms neemt een expat zijn eigen meubilering mee naar de huurwoning, maar vaak wil een expat liever een gemeubileerde woning huren.

Mede hierdoor ligt de huurprijs voor een voor expats geschikte huurwoning overwegend hoger dan gemiddeld. In sommige gevallen ondersteunt de werkgever de expat in het zoeken naar een geschikte woonruimte, echter komt het meer voor dat de expat dit volledig zelf regelt en daardoor veelal in aanraking komt met een verhuurmakelaar.

Verhuurproces
Het lokale bij Expats Verhuur aangesloten kantoor, is actief in heel Limburg. Dit betekent dat waar uw woning ook gelegen is in de provincie Limburg, u geholpen wordt door een professionele makelaar die precies weet hoe uw huurwoningen in de lokale markt moet worden aangeboden.

Realistische verwachtingen
Het bij Expats Verhuur aangesloten kantoor beschikt over gedetailleerde kennis van de lokale woningmarkt en is in staat een realistische inschatting te maken van de huurprijs van uw woning. De huurmarkt is continu in beweging, de huidige markt is niet gelijk aan die van enkele jaren geleden, dus wees realistisch en hanteer een markt conforme huurprijs.

Professionele service
Het bij Expats Verhuur aangesloten kantoor neemt de tijdelijke verhuur van uw woning serieus, waarbij het uiteraard doel is om uw woning te verhuren aan een betrouwbare huurder. De kandidaat huurder wordt daarom gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid.


Ik wil mijn woning verhuren aan Expats

Gedegen huurovereenkomst
Het bij Expats Verhuur aangesloten kantoor zorgt voor een duidelijke en gedetailleerde huurovereenkomst, welke geheel voldoet aan de Nederlandse wetgeving en waarbij eventuele bijzondere bepalingen nauwkeurig omschreven worden.

Grondige in- en uitcheck
Het bij Expats Verhuur aangesloten kantoor begeleidt een nieuwe huurder bij de in- en uitcheck van uw woning. De makelaar neemt het voortouw tijdens de inspectie van het pand, de controle van de inventarislijst en legt eventuele schade vast. De grondigheid van de in- en uitcheck is bepalend bij het vaststellen van een mogelijke schadevergoeding, dus een grondige inspectie is belangrijk.