Uw huis verhuren aan expats

Staat uw huis het grootste gedeelte van het jaar leeg of heeft u een tweede huis die geschikt is voor verhuur? Maak kennis met het verhuren aan expats! Het is namelijk mogelijk om uw leegstaande huis te verhuren aan iemand die vanuit het buitenland naar Nederland is gekomen om hier tijdelijk te verblijven. Wist u niet dat dit een optie was en lijkt het u ideaal om op deze manier uw woning te verhuren? Lees dan zeker verder!

Wat is een expat precies?


Een expat is iemand die, meestal tijdelijk, naar het buitenland vertrekt om daar te werken. Ze worden door hun werkgever uitgezonden om in een ander land dezelfde werkzaamheden te verrichten. Meestal gaat het hier om een periode van 1-3 jaar. Na deze periode gaan de meeste expats weer terug naar hun vaderland. Over het algemeen zijn expats hoogopgeleide mensen met gemiddeld een prima salaris. Ze zijn dan ook bereid om relatief veel huur te betalen om te mogen verblijven in jouw woning.

Hoe verhuur ik mijn huis aan expats?


Wil u uw huis verhuren aan expats? Het kan op een veilige en zorgeloze manier met Expatsverhuur.com. Wij werken samen met een lokaal aangesloten kantoor dat zich in de gehele provincie Limburg bezighoudt met de woningmarkt. Door onze gedetailleerde kennis van de markt weten we precies hoe een huis het best kan worden aangeboden en welke huurprijs hier het best aan kan worden verbonden. Huis gemeubileerd verhuren aan expats?


De reden dat expats kiezen voor een huurwoning, is omdat het meestal gaat om een tijdelijk verblijf. Het kopen van een eigen huis of appartement is in dit geval niet ideaal. Ook wordt er vaak voor een huurwoning gekozen, omdat deze woningen in veel gevallen gemeubileerd worden opgeleverd. Expats hoeven zich dan niet druk te maken over hoe ze bepaalde spullen krijgen vervoerd en u hoeft er niet voor te zorgen dat de spullen de woning moeten verlaten. Het huis volledig gemeubileerd verhuren kent dus voor beide partijen voordelen!

Wit u meer weten over het verhuren aan expats? Neem dan telefonisch contact op via 085 - 0640146 of schrijf u direct in.